A Real Madrid csatára a Milan egyik célpontja

A Milan vezetősége érdeklődést mutat a Real Madrid támadója, Luka Jovic iránt, különösen arra az esetre, ha Zlatan Ibrahimovic az idény végén úgy dönt, hogy a következő szezonra nem marad a piros-feketéknél.

A 22 éves csatár tavaly nyáron szerződött a Real Madridhoz, miután fantasztikus szezonja volt az Eintracht Frankfurt együttesében. Jovic nem igazán kapott elég lehetőséget és Zinedine Zidane egyértelműen Karim Benzemát részesítette előnyben csatárposzton. A szerb csatárnak 770 játékperc jutott 24 tétmeccsen, ezeken 2 gólt lőtt és 2 gólpasszt osztott ki.

A Tuttosport és a Calciomercato értesülései szerint a Milan szemet vetett Jovicra, aki kegyvesztetté válhat Madridban. Ugyanakkor jelenleg nem ismert, hogy a spanyol együttes csak kölcsönadná vagy végleg értékesítené a játékost. A lap szerint a Rossoneri már tavaly nyáron is felfigyelt a csatárra.

Jovic számára a Milan mellett szólhat Ante Rebic személye, akivel a Frankfurtban Sebastian Hallerrel kiegészülve kiváló támadótriót alkotott. Rebic kölcsönszerződése 2021 nyaráig szól és jó esély van arra, hogy a klub vezetősége végleg megvásárolja. Jovic számára vonzó lehet, hogy újra Rebic oldalán futballozzon.

A Tuttosport megjegyzi, hogy a játékos átigazolási ára problémát jelenthet, mivel a Real tavaly 60 milliót fizetett érte. A Milan egy két éves kölcsönszerződéssel és vásárlási opcióval vinné Jovicot.

A piros-feketék keretében jelenleg két középcsatár szerepel, nevezetesen Zlatan Ibrahimovic és Rafael Leao. Ibra jövője erősen kérdéses, mivel lejár a szerződése és nemrég elmondta, hogy a szezon végén fogja meghozni a döntést a jövőjéről.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS