A baloldal sofőrje kitálal: drogok, nők, korrupció

Lackner Csaba, drogparti, kokain
Vágólapra másolva!
Kispest baloldali politikusai eddig tagadták, hogy Lackner Csaba lenne a híressé vált videón, amelyen kokainozás közben beszélik meg a korrupciós ügyeiket. A baloldaliak sofőrje és bizalmi embere kitálalt a Hír TV-nek és elmondta, hogy egyértelműen Lackner Csaba van a felvételen.
Vágólapra másolva!

Az Informátor stábja dupla részes különkiadással jelentkezik pénteken 20 óra 5 perctől a Hír TV-n kispesti baloldaliak kokainozós, korrupciós ügyeiről. Kispest baloldali politikusairól 2019 októberében nyilvánosságra került egy felvétel, amelyen azt láthattuk, hogy Lackner Csabával kokainozás közben beszélik ki a korrupciós ügyeiket. Az MSZP-Párbeszéd politikusai az október 13-i önkormányzati választásig tagadták, hogy Lackner Csaba szereplne a felvételeken, azt állították: nem megállapítható, hogy politikus társuk van-e drogpartin készült videón. Később, jóval a választás után, szánalmas magyarázkodások közepette néhányan beismerték, hogy tényleg Lackner Csaba szerepel a felvételen.

Most új egy "koronatanú" jelentkezett az eset kapcsán a Hír TV-nél, a baloldaliak sofőrje, aki Lackner Csaba bizalmi embere és megerősítette, hogy

A sofőr azt is elmondta, hogy nyilvánosságra került felvételeken elhangzó korrupciós ügyeket is meg tudja erősíteni