Nikolics: „Egy nemzetért küzdünk”; Hosszú: „Utálom, ha nem én nyerek”

Vágólapra másolva!
2020.11.10. 23:04
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Nikolics Nemanja szerint a válogatott csütörtökön egy nemzetért küzd. A Mol Fehérvár csatára a távolból is érzi majd a szurkolók támogatását, miközben Marco Rossi kapitány családja Budapesten szorít a magyarokért, Szoboszlai Dominik pedig végre befutott Telkibe. Minden, amit egy nappal a magyar–izlandi Eb-pótselejtező előtt az év meccséről tudni érdemes – három oldalon.Nikolics Nemanja szerint a válogatott csütörtökön egy nemzetért küzd. A Mol Fehérvár csatára a távolból is érzi majd a szurkolók támogatását, miközben Marco Rossi kapitány családja Budapesten szorít a magyarokért, Szoboszlai Dominik pedig végre befutott Telkibe. Minden, amit egy nappal a magyar–izlandi Eb-pótselejtező előtt az év meccséről tudni érdemes – három oldalon.

Az idény második edzőváltására Mezőkövesden került sor. Bár a hétvégi vereség után még nyugodtnak tűntek a kedélyek Kuttor Attila csapatánál, keddre ebből közös megegyezéses szerződésbontás lett. Az utód Pintér Attila lehet, a mezőkövesdi történetet Somogyi Zsolt bontotta ki.

Hosszú Katinka az ISL-sorozatban többször is kikapott – és utálja, ha nem ő nyer. A háromszoros olimpiai bajnok reméli, hogy továbbra is összemérheti az erejét a riválisokkal, most szembesül azzal, hogy az ő versenyzési modelljét már mások is követik, és Tokió előtt el kell gondolkodnia azon, hogy néhány dolgon azért változtatnia kell.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik