Nagy Ádám túl a mélyponton; Egyenruhában a frontvonalon

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2020.04.26. 22:28
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Nagy Ádám a zaklatott idény után megterhelő folytatásra készül. A Bristol City és a magyar válogatott középpályásának Budapest látképe is felüdülést jelent ezekben a napokban. Babják Bence interjúja.
Nagy Ádám a zaklatott idény után megterhelő folytatásra készül.
A Bristol City és a magyar válogatott középpályásának Budapest látképe is felüdülést jelent ezekben a napokban. Babják Bence interjúja.

Legyen meg a szikra! Pásztor József, a békéscsabai lila-fehérek szakmai igazgatója hiába kutatja a tehetségeket, szerinte a gyerekek mostanában nem feszülnek meg a sikerért. A szakemberrel Borbola Bence beszélgetett.

Tudományos szinten. A Crystal Palace akadémiájának magyar adatelemzője, Szabó András szerint még a legkiválóbb labdarúgóknak is nehéz lesz visszalendülniük a régi kerékvágásba. Szeli Mátyás írása.

Két fronton küzdenek. Több katonasportoló is részt vesz a veszélyhelyzettel kapcsolatos teendők ellátásában. A korábbi cselgáncsozó Krizsán Szabolcs főhadnagy a Magyar Honvédség Sportszázadának századparancsnokaként kap fontos feladatokat, míg az olimpiai bronzérmes párbajtőrvívó, Rédli András százados egyike azon sportolóinknak, akik az északi határszakaszon teljesítenek szolgálatot. Az érintettekkel Lipiczky Ágnes és Pircs Anikó készített interjút.

Népsport mellékletünk tartalmából. 1930: Édes gyümölcs – döntetlen Prágában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik