Nagy Ádám végre nyáron is futballozhat; Kapás Boglárka: Még egyszer ne forduljon elő...

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.12.11. 23:25
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Bajnokok Ligája után OTP Bank Liga, Dinamo Kijev után Zalaegerszeg. A címvédő Ferencváros immár a hazai frontra koncentrálhat, és Szerhij Rebrov a ZTE-hez kölcsön adott Szánthó Regőre is fokozottan figyel. Minden, amit az NB I hétvégi fordulójáról tudni érdemes – három oldalon.Bajnokok Ligája után OTP Bank Liga, Dinamo Kijev után Zalaegerszeg. A címvédő Ferencváros immár a hazai frontra koncentrálhat, és Szerhij Rebrov a ZTE-hez kölcsön adott Szánthó Regőre is fokozottan figyel. Minden, amit az NB I hétvégi fordulójáról tudni érdemes – három oldalon.

Ha már Aranylabda az idén nincs, a FIFA legalább megrendezi a maga díjkiosztóját. A nemzetközi szövetség nyilvánosságra hozta a jelöltek névsorát, Kamler János azt is végigbogarászta, kinek mennyi esélye lehet a Messi, CR7, Lewandowski trióból a legjobb játékos címre, és hogy miként fest a Puskás-díjra aspirálók névsora.

Kapás Boglárka olyannyira jobban van, hogy 400 vegyesen máris magyar bajnok lett. Két nappal azután, hogy az autoimmun pajzsmirigybetegsége okozta rosszullét miatt visszalépett fő számától, a 200 pillangótól az ob-n, már kicsit megkönnyebbülve nyilatkozhatta azt, hogy reméli, még egyszer nem jön elő a szerdai érzés...

És ha szombat, akkor Képes Sport-melléklet 12 oldalon. Kétoldalas Nagy Ádám-interjúval, amelyben a labdarúgó-válogatott kulcsembere elmondta, hogy mennyire várja már 2021 nyarát, a Ferencváros BL-szereplését górcső alá vevő nagy infografikával, a Nadal-sorozat következő epizódjával és a sportszázad járvány alatt sem pihenő tagjaival.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik