Két perc alatt döntött a Fradi; Miláknak elege lett a „hülye ezüstökből”

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.12.12. 22:59
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:

Hét pont maradt a különbség a Ferencváros és az üldöző Mol Fehérvár között. Az OTP Bank Liga 14. fordulójának szombati és vasárnapi mérkőzéseiről elemzések, osztályzatok nyilatkozatok és statisztikák – négy oldalon.
Hét pont maradt a különbség a Ferencváros és az üldöző Mol Fehérvár között.
Az OTP Bank Liga 14. fordulójának szombati és vasárnapi mérkőzéseiről elemzések, osztályzatok nyilatkozatok és statisztikák – négy oldalon.

Milák Kristóf az úszó országos bajnokság utolsó napján végre nagyot villantott. Világbajnokunk 100 pillangón olyan időt ment, amellyel tavaly vb-bronzérmes lehetett volna, és 200 gyorson is ígéretes úszással vágta haza a mezőnyt. Avagy elege lett a „hülye ezüstökből”, Sós Csaba kapitány szerint pedig jövőre Tokióban az ő kezében lesz a piros ász...

Hadik Andrásé a legtöbb pont, de még nem ralibajnok. A rali szakági bizottság ugyanis hiába tette közzé a Hadik, Kertész kettőssel az élen az ideiglenes végeredményt, ha egy szabályértelmezési probléma miatt az egyelőre nem tekinthető véglegesnek. Tóth Anita megpróbált rendet rakni a rendetlenségben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik