Szoboszlai már-már Lipcsében; Varga Kevin: Most jön a java!

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.12.14. 22:39
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Szoboszlai Dominik hete kezdődött el hétfőn. Mérvadó német források máris kész tényként kezelik, hogy pillanatokon belül az RB Leipzig játékosa lesz – Pietsch Tibor utánajárt, hogy erre mennyi az esélye.
Szoboszlai Dominik hete kezdődött el hétfőn.
Mérvadó német források máris kész tényként kezelik, hogy pillanatokon belül az RB Leipzig játékosa lesz – Pietsch Tibor utánajárt, hogy erre mennyi az esélye.

Sorsoltak az európai kupák nyolcaddöntőjében. A Lipcse Gulácsi Péterrel és Willi Orbánnal (no meg Szoboszlaival?) a tavalyi győztes Liverpoollal találkozik, azaz a magyar kapus egykori csapatával. De Neymar barcelonai fellépése legalább ilyen pikánsnak ígérkezik...

Varga Kevin szerint pályafutása java még csak most következik. A török Kasimpasa magyar csatára góllal és gólpasszal jelentkezett a hévégén, miközben természetesen fél szemmel már a nyári Európa-bajnokságra figyel. Zombori András interjúja.

Bohus Richárd kedve mindentől elment, amikor megtudta, hogy Tokiót halasztják. A 100 háton olimpiai A-szintes, váltóban vb-bronzérmes úszó azért összekapja magát, és a váltókkal nagy dobásra készül jövő nyáron...

És ha kedd, akkor Junior-melléklet. Benne: élet az utánpótlásban a Covid alatt és után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik