Szalai Attila is a Bundesligában köthet ki; Kenderesi Tamás csak magára figyel

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.12.15. 23:15
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Szalai Attila hamarosan búcsút inthet a ciprusi élvonalnak. A magyar válogatott hátvédjét Németországba és Törökországba is hívják, akár még Gulácsi vagy Orbán (és Szoboszlai...?) csapattársa is lehet – Pietsch Tibor írása.
Szalai Attila hamarosan búcsút inthet a ciprusi élvonalnak.
A magyar válogatott hátvédjét Németországba és Törökországba is hívják, akár még Gulácsi vagy Orbán (és Szoboszlai...?) csapattársa is lehet – Pietsch Tibor írása.

Teljes hétközi nagyüzem az európai futballbajnokságokban. A Fehérvár–Puskás rangadóról, az Újpest kisvárdai fellépéséről, a szerdai négy meccsről, Kalmár Zsolt DAC-os visszatéréséről és az európai topligákról hat oldalon.

Női kézilabda Európa-bajnokság, férfi vízilabda BL és női kosárlabda Euroliga. Pezseg a sportélet, és a csapatsportok csúcseseményeit kimerítő részletességgel taglalja a szerdai Nemzeti Sport.

Kenderesi Tamás az ob-n legyőzte Milák Kristófot 200 pillangón, de ebből erőt merít a folytatásra. Olimpiai bronzérmesünk az utóbbi idők étkezési „könnyelműségeiről”, az edzőtárs szerepéről, a 100 pillangóról és az óvatos jóslatokról is beszélt...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik