Kovács Kálmán és az online testnevelés; orvosok vs. klubok

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.04.29. 21:58
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Kovács Kálmán az interneten oktatja a testnevelést. A tanárként dolgozó egykori válogatott csatárt új kihívások elé állította a járványhelyzet, de igyekszik alkalmazkodni és hasznára fordítani az iskolamentes időszakot. Bodnár Zalán interjúja.
Kovács Kálmán az interneten oktatja a testnevelést.
A tanárként dolgozó egykori válogatott csatárt új kihívások elé állította a járványhelyzet, de igyekszik alkalmazkodni és hasznára fordítani az iskolamentes időszakot. Bodnár Zalán interjúja.

A FIFA orvosbizottsága nem ugrott a plafonig örömében az európai ligák tervezett újrakezdésétől. Mindeközben az egyes országok bajnokságai lassan újraindulnak, avagy momentán a számtalan egészségügyi szempont és az üzleti szellem feszül egymásnak…

Decsi András nem aggódna, ha most rendeznék az olimpiát, de hát jövőre fogják…Szilágyi Áron edzője a kardcsapat tokiói esélyeit illetően most sem szkeptikus, de egy év nagy idő… Kovács Erika interjúja.

Sportkrém mellékletünkben egy Eb-hős. Guzmics Richárd renoméjának a bukaresti gól nem tett túl jót, de a 2016-os Európa-bajnoki szereplés alapjaiban változtatta meg a megítélését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik