Koman elszakítva a családjától; Lőw bajnokként sem boldog

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.05.01. 22:16
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Újraindul a sport is. Persze módjával – a labdarúgó OTP Bank Liga folytatásáról, az augusztusi, minden bizonnyal zárt kapus F1-es Magyar Nagydíjról és a vélhetően augusztusról is továbbhalasztandó vizes Eb-ről két oldalon.
Újraindul a sport is.
Persze módjával – a labdarúgó OTP Bank Liga folytatásáról, az augusztusi, minden bizonnyal zárt kapus F1-es Magyar Nagydíjról és a vélhetően augusztusról is továbbhalasztandó vizes Eb-ről két oldalon.

Vége a szombathelyi karanténnak, de a család Oroszországban rekedt. Koman Vladimir a világ egyik legfertőzöttebb gócpontját, Iránt hagyta ott, már letöltötte a karantént, csak a gyermekeit nem látta már hetek óta. Borsos László interjúja.

Lőw Zsolt kissé nehezen emészti meg, hogy hirtelen befejezték a francia bajnokságot. A PSG másodedzője már csak attól tart, hogy ha folytatják a BL-t, mire mennek azokkal, akiknek lesz a lábában néhány meccs… Tóth Ádám interjúja.

Hosszabbítás mellékletünkben a járványkommunikáció arca. Győrfi Pállal a fiai szerettették meg a futballt, a mémek nemhogy nem zavarják, de kifejezetten szereti őket, és csak egy csuklósérülés tartja távol a mindennapi fekvőtámaszoktól. Lipiczky Ágnes interjúja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik