Dárdai hétfőn munkába áll; Hamilton: ellenfél nélkül

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.07.19. 22:15
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Vége a munkaszünetnek, hétfőn Dárdai Pál ismét felveszi a munkát a Herthánál. A berlini klub egykori játékosa és vezetőedzője Pietsch Tibornak három fia remélt előremeneteléről, a zamárdi nyaralásról és arról is beszélt, hogy korábbi Bundesliga-edzőként miért nem derogál neki leülni az U16-os csapat kispadjára.

Pingpongozni nem igazán tud, a sportággal két és fél éve került közelebbi kapcsolatba – mégis az ITTF versenyigazgatója lett. Szűcs Miklós a világ egyik legnagyobb sportszervezetében kulcspozíciót szerző Felegyi Gáborral egyebek mellett a még mindig nem nyilvános, módosult tokiói kvalifikációról is beszélgetett.

Lewis Hamilton papírforma-győzelmével zárult a 35. Formula–1-es Magyar Nagydíj. Zsoldos Barna két oldalon elemezte ki, mi vezetett a világbajnoki címvédő Mercedes-pilóta mogyoródi diadalához, Tóth Anita pedig az FIA mindenható urával, Jean Todttal készített egyoldalas exkluzív nagyinterjút.

És ha hétfő, akkor Népsport-melléklet 4 oldalon. Tengerentúli MTK-túrával, a Duce labdarúgó-reformjaival, az 1930-as világbajnok Uruguayjal és a futballrajongó Pier Paolo Pasolinivel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik