Korhut hazatért; Hosszú Katinka nem a halasztás vesztese

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.07.22. 22:49
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

• Korhut Mihály a görög első osztály helyett a magyar másodikat választotta. Nem sablontörténet a válogatott balhátvédé, aki más magyar klubhoz nem jött volna haza, és egy félidőt már pályán is volt régi-új csapatában. Bereczky Attila interjúja.
• Korhut Mihály a görög első osztály helyett a magyar másodikat választotta.
Nem sablontörténet a válogatott balhátvédé, aki más magyar klubhoz nem jött volna haza, és egy félidőt már pályán is volt régi-új csapatában. Bereczky Attila interjúja.

A Sepsi OSK első kupadöntőjében egy gól döntött – nem a szentgyörgyiek javára... A Román Kupa 2020-as fináléjának pikantériáját az adta, hogy egy székelyföldi együttes találkozott a Steaua-utód bukaresti FCSB-vel. Boros Miklós tudósításából kiderül, hogy milyen, a futballon túlmutató csaták zajlottak a háttérben, és még a magyarországi tv-közvetítés sem jöhetett létre....

Hosszú Katinka nem bánkódik az elhalasztott olimpia miatt. A hétvégi Négy Nemzet-versenyre készülő ötkarikás bajnok úszó Kovács Erikának elmondta, hogy négy éve szétvetette volna az ideg, ha Riót halasztják el, háromszoros aranyérmesként azonban ma már megengedőbb.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik