Szerhij Rebrov: Minden edzés jobb az otthoni mozgásnál

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.04.13. 21:50
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

• Szerhij Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője nagyon bízik abban, hogy lassan eljön az ő idejük. Mármint a sportolóké, és ennek jegyében óvatosan, minden járványügyi előírást betartva közös edzéseket is tart a labdarúgóknak, miközben amúgy türelmesen viseli az otthonlétet. Borbola Bence interjúja.• Szerhij Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője nagyon bízik abban, hogy lassan eljön az ő idejük. Mármint a sportolóké, és ennek jegyében óvatosan, minden járványügyi előírást betartva közös edzéseket is tart a labdarúgóknak, miközben amúgy türelmesen viseli az otthonlétet. Borbola Bence interjúja.

Szélsőséges érzelmek a kézilabdázóknál. A szövetség döntése értelmében ugyebár befejeződtek a bajnokságok, aminek van, aki nagyon örül, más meg tragédiát kiált. Mindkét álláspont érthető, Nagy Péter és Papp Bálint utána is járt, hogy ki miként éli meg az MKSZ határozatát.

Ha pedig kedd, akkor ezúttal Népsport- és Junior-oldal is a Nemzeti Sportban. Az előbbi az ötven évvel ezelőtt éppen negyedszázados Népsporttal, az utóbbi a járvány idején lemorzsolódó utánpótlás-korosztályok megtartásának kérdésével foglalkozik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik