Tóth Gabriella nem gondolta volna...; Holender: Nehéz lesz az újrakezdés

Vágólapra másolva!
2020.04.16. 22:57
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Az összeomló Érdből a BL-indulásért a zöldasztalnál harcoló Siófokhoz szerződött Tóth Gabriella. A női kézilabda-válogatott irányítója a nem mindennapos hirtelen klubváltásról és az egy évvel elhalasztott olimpiáról is beszélt Vincze Szabolcsnak.Az összeomló Érdből a BL-indulásért a zöldasztalnál harcoló Siófokhoz szerződött Tóth Gabriella. A női kézilabda-válogatott irányítója a nem mindennapos hirtelen klubváltásról és az egy évvel elhalasztott olimpiáról is beszélt Vincze Szabolcsnak.

• Holender Filip tudja, hogy nagyon nehéz lesz az újrakezdés. A svájci-olasz határ melletti Luganóban légióskodó válogatott támadó Pietsch Tibornak elmondta, már annak is örül, hogy végre befutott a rég megrendelt szobabiciklije.

• Póta Georgina előtt felcsillant az olimpiai részvétel lehetősége. A gyermekáldás előtt álló Európa-bajnok asztaliteniszező egy hónapja még nem gondolta volna, de akár ott lehet Tokióban, igaz, a kvótát szerző csapatban még meg kell harcolnia a helyéért. Szűcs Miklós interjúja.

• Sportkrém mellékletünkben a fehérvári női kézilabdacsapat klasszisa, Claudine Mendy az e heti vendég. A hatéves kislányával Magyarországon élő légiós Nagy Péternek arról is mesélt, hogy milyen volt cselgáncsozóként bronzérmet szerezni az ifjúsági olimpián, és mi a helyzet odahaza, a járvány által keményen sújtott Franciaországban.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik